Ne demek?

Wiki Article

Binaların mimarisına amelî kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut gayrı bir evgin durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili vaziyet anında kapının kabil olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık hileıyoruz.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da müşkül olabilir. Bu sayede, yangının yaratması umulur soylu erki etkilerini en aza indirir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen üs amil kapının ode metanet seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Binalarda muayyen standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim yangın kapısı kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz şiddetli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Report this wiki page